Βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλες, σε πολλά σημαία μαζί: Εικόνες αποκάλυψης

 

Οι άνθρωποι έχουν το ελάττωμα να επιτίθενται και να γίνονται βίαιοι, όταν καταστρέφει κανείς τις πατρίδες τους, βομβαρδίζοντας τες επί πέντε συνεχή χρόνια – χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το Ιράκ, το Αφγανιστάν και η Λιβύη, αλλά μόνο η Συρία.

Το ίδιο όταν τους αντιμετωπίζεις σαν ζώα, κλείνοντας τα σύνορα και εγκαταλείποντας τους αβοήθητους στις λάσπες της Ειδομένης ή όπου αλλού – ειδικά όταν πρόκειται για φανατισμένες θρησκευτικές οργανώσεις, με εντελώς διαφορετικά, βίαια ήθη.

Δυστυχώς όμως, σπάνια πληρώνουν το λογαριασμό οι πραγματικοί θύτες – αφού τα θύματα είναι οι απλοί άνθρωποι που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις θηριωδίες των αποικιοκρατών της Δύσης.

Οι μαζικές βομβιστικές επιθέσεις σε πολλά σημεία των Βρυξελών, μεταξύ των οποίων στο αεροδρόμιο (11 θάνατοι) και σε σταθμό του μετρό (12 θάνατοι), είχαν σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία τουλάχιστον 26 αθώων, καθώς επίσης των τραυματισμό δεκάδων άλλων.

228

Οι πρώτες ενέργειες της κυβέρνησης ήταν η εκκένωση πυρηνικού εργοστασίου που ευρίσκεται σχετικά κοντά στην πόλη – κάτι που είναι εξαιρετικά ανησυχητικό, αφού φαίνεται πως υπάρχουν φόβοι επιθέσεων σε τέτοιες εγκαταστάσεις. Μαύρη Τρίτη για το Βέλγιο και για την Ευρώπη.

Σχολιάστε