Κάτι μεγάλο έρχεται στην Μεσόγειο..Τρόμος!(εικόνα)
Το »σπούτνικ» δημοσιεύει τον χάρτη πτήσης της aeroflot προς την Κύπρο επιδεικνύοντας με τον πιο επιβλητικό τρόπο όπως βλέπετε την αδιαφορία προς την Τουρκία και μας βάζει σε διαδικασία αναμονής για το τι μπορεί να συμβεί σε Μεσόγειο και Μαύρη θάλασσα.
Ο χάρτης σημειώνει την αποφυγή όλης της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και της Τουρκίας συνολικής διάρκειας πτήσης 14 ωρών.

Δόθηκε η εντολή από Ερντογάν – Νταβούντογλου να σταματήσει κάθε κίνηση τουρκικών αεροσκαφών πάνω από τον εναέριο χώρο της Συρίας μετά την την ανάπτυξη των ρωσικών αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων S-400.
Φοβήθηκαν τόσο που αρχίζουν και μαζεύονται όσο περισσότερο μπορούν οι Τούρκοι δίνοντας έτσι το πλεονέκτημα στους Ρώσους να τους απαντήσουν με προκλήσεις μέχρι να καταλήξουν στην μεγάλη κίνηση που θα σημάνει και την επίσημη έναρξη του πολέμου!
voicenews.gr
Advertisements