Ζ. Κωνσταντοπούλου «Ούτε ένας άνθρωπος χαμένος για το ευρώ»

«Δεν είμαι διατεθειμένη να χάσω ούτε έναν άνθρωπο για ένα νόμισμα» δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους-δανειστές. Η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου είχε και προβληματικά σημεία, σημειώνει

Μιλώντας στον τηλεσταθμό Alpha την Τετάρτη το βράδυ, η πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε τόνισε ότι «κάποιοι προσπαθούν να μην αφήσουν την κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμα της».

Σχετικά με τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου ανέφερε ότι «έχει σημεία οπισθοχώρησης εκείνων που κανοναρχούσαν έως τώρα, έχει όμως και αλλά σημεία που είναι προβληματικά».

«Προέχει η επιβίωση των πολιτών»

Στο ερώτημα αν θα επέλεγε την εξωτερική στάση πληρωμών σε περίπτωση προβλημάτων ρευστότητας, η Ζ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι προέχει η επιβίωση των πολιτών και όχι η εκπλήρωση όσων ζητούν «να σκοτώσουμε την κοινωνία».

Είπε επίσης ότι η θέση της χώρας στην ΕΕ ενισχύει την διαπραγματευτική της ισχύ. Ταυτόχρονα πρόσθεσε όμως ότι αποτελεί αντικείμενο συζήτησης αν οι πολίτες ωφελήθηκαν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ. «Δεν είμαι διατεθειμένη να χάσω ούτε έναν άνθρωπο για ένα νόμισμα» απάντησε στο ερώτημα αν το ευρώ είναι φετίχ.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s