Ο Στυλιανίδης «λαγός» της Γιάννας Αγγελοπούλου για το Δήμο Αθηναίων ?

Ο Στυλιανίδης "λαγός" της Γιάννας Αγγελοπούλου για το Δήμο Αθηναίων

Μια πρόταση που μπορεί να θεωρηθεί από επικίνδυνη έως και ύποπτη διατύπωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αποκαλύπτοντας παρασκηνιακές διεργασίες και μεθοδεύσεις ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ διατύπωσε την πρόταση να μη δώσει χρίσματα η ΝΔ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ τάχθηκε υπέρ της στήριξης της Γιάννας Αγγελοπούλου, από τη ΝΔ, για τον δήμο Αθηναίων.

«Η πρωτεύουσα σήμερα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τη διεθνή ακτινοβολία, που διέθετε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό μπορεί να της το ξαναπροσφέρει μόνο μια ισχυρή προσωπικότητα, που δοκιμάστηκε με επιτυχία και απέδειξε την αποτελεσματικότητά της, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου» δηλώνει ο κ. Στυλιανίδης, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Σε ό,τι αφορά την τρόικα σημειώνει πως «οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν. Όχι, όμως, άλλοι φόροι. Όχι άλλα μέτρα που εξαθλιώνουν…». Ο πρώην υπουργός μιλά για αδιέξοδο από τη διαχειριστική προσέγγιση στην Οικονομία, επικρίνοντας τα περί ισοδύναμων μέτρων και θυμίζει τη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή «Πολιτική με μαθηματικά δεν γίνεται».

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s