Το ΠΑΡΟΝ με νέες πολιτικές φιλίες….

Αιφνίδιος έρωτας Κουρή με Σαμαρά

Πλήρης αλλαγή στάσης και προσέγγισης απέναντι στην κυβερνητική πολιτική !

Αιφνίδιος έρωτας Κουρή με Σαμαρά

 Αποτελέσματα φαίνεται ότι είχε η προ ημερών επίσκεψη του εκδότη και καναλάρχη Γιώργου Κουρή στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά. Στο τελευταίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παρόν, του αδερφού του, Μάκη Κουρή καταγράφεται πλήρης αλλαγή στάσης και προσέγγισης απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.

Η εφημερίδα αναφέρει σε πρωτοσέλιδο τίτλο: Αντάρτικο Σαμαρά κατά της τρόικας, με υπέρτιτλο: Ως πρώτο βήμα τρώει τον άνθρωπό τους Γ. Στουρνάρα. Μέχρι τώρα ο εκδότης και καναλάρχης εξαπέλυε με μύδρους κατά της κυβερνητικής πολιτικής και ζητούσε μετ επιτάσεως επιστροφή στη δραχμή.

Η νέα προσέγγιση, ιδωμένη υπό το δεδομένο της επίσκεψης στο Μαξίμου, μετά την αποφυλάκιση του, αλλάζει τα δεδομένα και σκιαγραφεί την προσπάθεια αναδιάταξης στο χώρο των media καθώς και νέες πολιτικές φιλίες….

Ο Γιώργος Κουρής μαζί με τον αδερφό του Μάκη ελέγχουν το Kontra Channel το οποίο αποδυναμώνεται φέτος, ενώ η προσπάθεια να επιστρέψουν στο παιχνίδι με το Alter φαίνεται ότι πέφτει στα βράχια καθώς προσκρούει στα μεγάλα χρέη και στις αντιδράσεις του έταιρου μετόχου, Γιαννίκου, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος.

Η προσπάθεια πολιτικής παρέμβασης του Μάκη Κουρή με το πρωτοσέλιδο στο Παρόν χρεώνεται πολιτικά στον πρωθυπουργό ενώ προκαλεί ανησυχία στους υπόλοιπους εκδότες.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η προσπάθεια της οικογένειας Κουρή να προσεγγίσει το Μαξίμου έρχεται μετά από τις κλειστές πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ…

Χ.Φ

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s