Χρυσή Αυγή: Μέλη εγκληματικής οργάνωσης Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ Ηλίας Κασιδιάρης.

Το δικό της πόρισμα για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ συνέταξε η Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας πως «οι τρεις συνυπεύθυνοι για το σκάνδαλο (Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου)  αποτελούν εγκληματική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα».

Η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει διάτρητο το πόρισμα της πλειοψηφίας, κάνοντας λόγο για άθλιες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, ενώ βάλλει και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως συγκάλυψε τον Γιώργο Παπανδρέου, ψηφίζοντας, όπως λέει, κατά της παραπομπής του και κατά της βίαιης προσαγωγής του ενώπιον της επιτροπής.

Το πόρισμα της Χρυσής Αυγής

Στη σχετική της ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή σημειώνει πως το πόρισμά της κατατίθεται μόνο στον ελληνικό λαό και στην ελληνική δικαιοσύνη και όχι στη Βουλή, γιατί, όπως λέει, αποδείχθηκε πως η προανακριτική επιτροπή στόχευε αποκλειστικά και μόνο στη συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων που διέπραξαν βαρύτατα αδικήματα εις βάρος του ελληνικού λαού.

Ειδικά για τον κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρεται ότι τα στοιχεία βοούν σε βάρος του και θα έπρεπε να βρίσκεται, ήδη, ενώπιον της δικαιοσύνης, αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης αν δεν υπήρχε ο «κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών». Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Παπακωνσταντίνου, για νόθευση εγγράφου, για απιστία περί την υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση καθήκοντος.

«Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Μπίκας, Διώτης και Βενιζέλος νόθευσαν τη λίστα Λαγκάρντ και την απέκρυψαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Βοήθησαν τους μεγαλοκαταθέτες της λίστας να αποφύγουν τον φορολογικό και δικαστικό έλεγχο. Υπεξαίρεσαν τα χρήματα του ελληνικού λαού εκβιάζοντάς τον ότι δεν υπήρχε άλλη λύση πέρα από τη δουλεία των Μνημονίων», σημειώνει η Χρυσή Αυγή.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s