Φλέγεται η Στοκχόλμη: Καταρρέει ο μύθος του πολυπολιτισμού!

Φλέγεται η Στοκχόλμη: Καταρρέει ο μύθος του πολυπολιτισμού!

Αυτή τη βδομάδα, διαλύονται οι μύθοι της… πολυπολιτισμικότητας στην Ευρώπη. Στη μεν Βρετανία, με τον δημόσιο αποκεφαλισμό του Βρετανού στρατιώτη (μέσα στη μέση του δρόμου!) από φανατικούς ισλαμιστές εξ’ Νιγηρίας, αλλά και στην Σουηδία, στην οποία συνεχίζονται οι νυχτερινές ταραχές στα προάστια της Στοκχόλμης –που αύριο κλείνουν μια βδομάδα- με πυρπολήσεις αυτοκινήτων και κτιρίων, με πρωταγωνιστές μουσουλμάνους μετανάστες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σουηδική αστυνομία έφτασε στα όριά της και ζήτησε ενισχύσεις από τον στρατό!

Και που συμβαίνουν όλα αυτά; Στη Βρετανία και στη Σουηδία, χώρες με οικονομία που δουλεύει ρολόι, με μικρά ποσοστά ανεργίας, με πρότυπη κοινωνική πολιτική και με διαδικασίες «ένταξης μεταναστών» καλύτερες από παντού.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι «ήρωες» των ταραχών είναι μουσουλμάνοι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς. Κάτι που σημαίνει πως η αφομοίωσή τους δεν έγινε τελικά.

Για τον απλούστατο λόγο ότι οι συγκεκριμένοι δε θέλουν να αφομοιωθούν και δε θα αφομοιωθούν εις τον αιώνα τον άπαντα! Κι αφού οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώθηκαν εκεί, πως είναι δυνατόν να αφομοιωθούν εδώ, στην Ελλάδα της φτώχειας, της ανεργίας και των αυτοκτονιών; Γι’ αυτό και είναι διαρκώς επίκαιρη η θέση της Χρυσής Αυγής για άμεση απέλασή τους. Άλλη λύση δεν υπάρχει!

Πηγή: Ethnikismos.net

ΚΑΗΚΑΝ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΤΙΡΙΑ, ΙΧ

Η Στοκχόλμη καίγεται από τους μουσουλμάνους – Επεκτάθηκαν οι συγκρούσεις και σε 2η πόλη

Σκληρές συγκρούσεις ξέπασαν την νύχτα που πέρασε για έκτη συνεχή βραδιά, στην Στοκχόλμη, μεταξύ μουσουλμάνων μεταναστών και των σουηδικών δυνάμεων ασφαλείας με αποτέλεσμα να καούν δεκάδες σπίτια, κρατικά κτίρια και αυτοκίνητα στα περίχωρα της Στοκχόλμης.

Η σουηδική αστυνομία μετέφερε νέες δυνάμεις από το Γκέτεμποργκ και το Μάλμε, αλλά στάθηκε και πάλι αδύνατον να ελεγχθεί η καταστροφική μανία των μουσουλμάνων στην μεγάλη τους πλειοψηφία που έχουν καταλάβει τα περίχωρα της Στοχόλμης και σε τουλάχιστον δύο μεγάλες συνοικίες αποτελούν πλειοψηφία (η πολιτική μετανάστευσης της Σουηδίας επέτρεψε να φτάσει το ποσοστό των μεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας στο 15% επί του συνολικού αριθμού των κατοίκων αυτής της χώρας του βορρά.

Η ένταξή τους στην σουηδική κοινωνία που έχει εντελώς διαφορετικά πολιτισμικά πρότυπα, ήθη και έθιμα, αποδείχθηκε αδύνατη, με αποτέλεσμα την περιθωριοποίησή τους, αρχικά, την αδυναμία εύρεσης εργασίας και την αυτόβουλη γκετοποίησή τους, πράγματα, δηλαδή που ισχύουν και για την Ελλάδα..

Οι ταραχές επεκτάθηκαν από χθες το βράδυ και στην πόλη Έρεμπρο που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα δυτικά της Στοκχόλμης, όπου μουσουλμάνοι έκαψαν ένα σχολείο και δεκάδες αυτοκίνητα. Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών και το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ μέσω της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Στοκχόλμη εξέδωσαν ταξιδωιτική οδηγία πος τους υπηκόους τους να αποφεύγουν την επίσκεψη στην Στοκχόλμη τις ημέρες αυτές, καθώς ουδείς γνωρίζει αν οι περισσότερο από 1 εκατομμύριο μετανάστες θα ηρεμήσουν ή η βία θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις. Οι ταραχές ξεκίνησαν την Κυριακή του βράδυ όταν η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν 68χρονο μετανάστη που κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε να σκοτώσει έναν Σουηδό.

Πηγή: defencenet.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com
Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s