E.E. – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ «ΣΧΕΔΙΟ» ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ»!

180609top2

Κανονιστικές εξουσίες θα πρέπει να δημιουργήσουν  όλα τα έθνη της ΕΕ, σε συνδυασμό με τις ΗΠΑ και σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Steve Watson
Infowars.net
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009

Η Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία σημειωτέον έχει ορισθεί ώς καθρέφτης των κινήσεων ως  προς  τις ΗΠΑ για την αναμόρφωση ,την ρύθμιση και την οικονομική εποπτεία  του οικονομικού συστήματος, σκοπεύει να προβεί σε νέες κινήσεις και σε συνεργασία με τις εθνικές ρυθμιστικές αρχές των ευρωπαϊκών εποπτικών αρχών.

«Οι προτάσεις αφορούν τη δημιουργία τριών πανευρωπαϊκών «φυλάκων» το επόμενο έτος για να εξασφαλίσει οτι οι χώρες θα εισαγάγουν νέους κανόνες για την οικονομική εποπτεία.» Έκθεσης της Telegraph του Λονδίνου.

«Σύμφωνα με αυτές τις προτάσεις, θα πρέπει  να υπάρχει μια ευρωπαϊκή αρχή Banking στο Λονδίνο, μια Ασφαλιστική Αρχή στη Φρανκφούρτη, καθώς και μια Χρηματιστηριακή Αρχή στο Παρίσι. Όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν συμφωνήσει για τη δημιουργία τους. «

Αυτά τα τρία νέα όργανα θα έχουν την εξουσία να υπαγορεύουν και την εφαρμογή των αποφάσεων σχετικά με τα κανονιστικά πρότυπα σε όλους τους τομείς σε κάθε κράτος μέλος.

Επιπλέον, η αντιμετώπιση κατα περίπτωση θα γίνεται με τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού συμβουλίου κατα του συστημικού κινδύνου, που θα «παρακολουθεί τη δημιουργία των κινδύνων», θα διατυπώνει συστάσεις για την ανάληψη δράσης και θα επιβλέπει την εφαρμογή τους.

Η προεδρία του νέου αυτού οργάνου θα εκλέγεται από τα μέλη του γενικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

( ΣΗΜ . Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, είναι αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας με τεράστιες γνωριμίες !!! )

Η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει τα σχέδια των ΗΠΑ απο την πλευρά της ιδιωτικής Federal Reserve .

Φυσικά, αυτή η κίνηση  δεν πρέπει να δημιουργεί έκπληξη σε κανένα απο τη στιγμή που στο   μεγαλύτερο μέρος, μιας και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και  η  Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης συνεργάζονται στενά.

Το Λονδίνο Telegraph οικονομικών editor, Ambrose Evans-Pritchard, εξηγεί πως η κίνηση αυτή θα μετατοπίσει ένα τεράστιο ποσό ενέργειας  από τις εθνικές κυβερνήσεις προς την ΕΕ, και στην πραγματικότητα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

«Η Βρετανία δεν μπορεί να προβάλει βέτο στην πρόταση ενιαίας αγοράς της ΕΕ, διότι οι νόμοι ψηφίστηκαν από την ειδική πλειοψηφία (QMV).»

Γράφει.

«Θα ήταν ένα σοβαρό πολιτικό ζήτημα εάν η ΕΕ προχωρούσε σε μαζικότερες αντιρρήσεις προς τη βρετανική κυβέρνηση.

Κάθε αποτέλεσμα εξαρτάται από το εαν ο Gordon Brown είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει μια  αναμέτρηση με την Ευρώπη. «

Ένας ανώτερος Γάλλος υπάλληλος έχει δηλώσει ότι η κίνηση να παραδοθεί τεράστια δυνατότητα  εξουσίας στην Federal Reserve στις ΗΠΑ ,θα ωθήσει την ευρωπαϊκή ελίτ να κάνει το ίδιο:

Αυτό θα δώσει ώθηση για να επαναπροσδιοριστούν και  οι σχέσεις  μεταξύ των Ευρωπαίων, «είπε ο υπάλληλος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ

Για μια ακόμη φορά, διαπιστώνουμε ότι,ένα ενδεχόμενο πράσινο φως δημιουργίας των τριών (3) παραπάνω ρυθμιστικών αρχών,  θα δημιουργήσει την πλήρη και συνολική εξαγορά και οικοιοποίηση των υφιστάμενων ρυθμιστικών φορέων από το «ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ,» το οποίο θα οικειοποιειθεί την ισχύ , και το οποίο μάλιστα είναι σήμερα κατηγορούμενο για την οικονομική κρίση.


Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s